Vruchtboomkwekerij Hillebrand

Vruchtboomkwekerij Hillebrand kweekt op de vruchtbare kleigrond in Zuidelijk Flevoland een uitgebreid assortiment vruchtbomen en onderstammen.

De boomkwekerij levert vruchtbomen aan een groot aantal professionele fruitbedrijven in zowel Europa als daar buiten. De onderstammen van boomkwekerij Hillebrand vinden hun weg naar diverse toonaangevende vruchtbroomkwekerijen in een groot aantal landen.

Vruchtboomkwekerij Hillebrand staat bij zowel fruittelers als vruchtboomkwekers bekend als leverancier van een betrouwbare topkwaliteit vruchtbomen en onderstammen.

De vruchtbare kleigrond in de jongste polder van Nederland garandeert een optimale groei en wortelontwikkeling van zowel vruchtbomen als onderstammen.

Vruchtboomkwekerij Hillebrand levert appelbomen en perenbomen van alle gangbare- en een groot aantal nieuwe rassen, alsook een beperkt assortiment pruimen- en kersenbomen. De productie van onderstammen en vruchtbomen gebeurt onder toezicht van Naktuinbouw.

Ons leveringsprogramma

Wij leveren u vruchtbomen, appelbomen, perenbomen, kersenbomen, pruimenbomen, onderstammen appel (Malus), kwee (Cydonia), pruim en kers (Prunus),  handveredelingen en slapende ogen.